Борисов : Хората, ще ги бият с камъни тия, ама като не ме искат, ще страдат!

0
6
1920x10801
Източник : Дир. бг

В Кюстендилско лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира държавния дълг като предупреди управляващите, че дълговете ще бъдат плащани от децата.

Лидерът на ГЕРБ събра стотици симпатизанти на партията в Кюстендил по време на обиколката си в областта. Присъстващите в залата го посрещнаха с възгласи „Бойко“.

„Това не им пречи – 10 милиарда дълг. В момента вдигат тавана на 10 милиарда и какво ги правят тези милиарди, ама айде… в църква няма да коментираме такива неща. Ето как изглеждат санираните блокове. Откак сме се дръпнали – нито един, нито един. Е хубаво ли е – нова църква, нови блокове, викат- не било хубаво. Направете си сега, да ви е хубаво с дълговете“, коментира Борисов.

Най-корумпираното правителство е това. Нямаме нито едно спряно евро. Дойде другото правителство, спират еврофондове. Хората ще ги бият с камъни и тях, каза Борисов

Радев знае, че през есента ще има служебно правителство. Нали ГЕРБ крадяхме 8 млрд.- лв., после станаха 4 млрд. лв. Защо тогава вдигате тавана на дълга на 10 млн. лв. Каква промяна. Нямаше, но да не се злобиме, трябва да сме добри. И нас ни е страх, не от репресии, а от това, което ще се случи, особено ако има актуализация на бюджета, заяви още Борисов.

„Казах на народен език, че събираме мазнинка. Сега 1 г. харчат, харчат, дойдох уж да правят реформи. Сега за 12 месеца няма една поставена плочка, да видим дали е поставена накриво. Къщичка за птичета няма. Тук сме, за да ви кажа, че „Струма“ повече няма да се строи. Тя щеше да е готова догодина. Най-тежките участъци бяха готови. Огромен труд и всичко това приключи „, каза Борисов.