Борисов : Аз съм най-подготвеният, но няма да съм кандидат за премиер! Мъка..!

0
0000440329 article21
Снимка : БГНЕС

Ще предложа министър-председател с европейска ориентация. Това обяви лидерът на ГЕРБ и настоящ премиер Бойко Борисов във Велико Търново.

„Много хора, включително нашите избиратели, смятат, че кандидатът за премиер трябва да съм аз, защото съм най-подготвеният! Но аз винаги съм смятал, че обединението прави силата, особено във време на пандемия и на такава тежка икономическа криза в света. Затова считам, че не е редно, и аз като Радев, да разделям нацията.

Той на практика това прави. Затова ще предложа за министър-председател човек с ясна европейска и натовска ориентация“, заяви Борисов.
След като ни дадат мандата ще направим своето предложение за премиер и правителство, подчерта Борисов.

Той посочи, че ще каже името на кандидат-премиера след като ГЕРБ получи мандата за съставяне на правителството. Така Борисов потвърди, че няма да стане премиер за четвърти път и кабинет „Борисов 4“ няма да има.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че от партията са готови и със списък с министри, които ще са както нови, така и ще се запазят част от старите. „Ще останат достатъчно, ще има и нови“, посочи Борисов, без да разкрива имена.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук