Бай Ганьо : Сол и тояги може, ваксина НЕ!

0
162
b62a3b9ff3b1a56b6f6bf01b62a1de15 XL1
Снимка 24новини.бг

Всички знаем приказката за оня дето облизал солта, изял тоягите и накрая пак дал парите. Дал ги е, щото „Оня“ е прост!

Ганьо такава грешка никога няма да допусне-да даде парите, абсурд! Вече май отминава четвъртата вълна на Корона вируса, но това не стряска нашенеца.

Вярно, при многото починали, а и поради зеленият сертификат у нас се възстановиха ваксинациите средно по 20 000 на ден, все още голяма част от населението не желае да се „факсинира“ с „неизвестна течност“ , още по-малко да си вкара някъде „чиповете “ на Бил Гейтс!

Щото тая „гад“ Гейтс сън не спи да ни „чипира“ и да ни следи кога ходим в нужника на двора! Голям майтап! 2ece58363fc4e96327374cfe300679cd1

Основният довод сега е : Вижте какво става с ваксаните в Европа? Разбира се без да се коментира факта, че и там са средно над  70% „набодени“, но пак има едни 25-30% свободолюбиви люде, които няма да влязат при „овцете“, ама в болниците влизат-не отказват лечение! Нищо, че Ковид няма, или е леко грипче!

И разбира се съвсем случайно не се коментира колко е процента на смъртните случаи, защото той е в пъти по-малък от нашия!

Да не говорим, че в Обединените Арабски Емирства са ваксинирани 99% от населението, което е 10 милиона, а за цялата минала седмица са починали …..двама души-да,да двама!!!

Това обаче по никакъв начин не впечатлява Ганьо Балкански и той твърдо е решил да почва отначало със солта и тоягите, ама да не се боцне, защото тука даже е безплатно-няма да дава пари! При това положение ни чака много сол и доста тояги, докато не се случи едно от двете неща :

Или да ни дойде акъла, което е много трудно, или да измислят сигурно лекарство за Ковид! Те и тогава, ще бълват змии и гущери срещу науката и медицината, ама ако дойде зора, ще налапат хапчетата, като куцо пиле домат! А до тогава да ни е сладка солта и да са ни здрави гърбините!

Е, има и трети вариант : Махаме всички мерки, маски и ваксини, както проповядва Копейкин, но не поема отговорност! Отговорност, че ако починалите скочат над 300 на ден, ще се гръмне пред Народното събрание, или , ще се обеси на врата на коня пред парламента! Ама и защо да поема отговорност, той не го мисли, а само си плямпа!  Пък и нали „факсата“ го вкара в парламента, чакайте го на протести!?!                                                                                                                                                                                                                                     Вуйчо Страхил.