Бай Ганьо е велик, ама само в своите очи!

0
44
b62a3b9ff3b1a56b6f6bf01b62a1de15 XL1
Снимка 24новини.бг

Koina Georgieva:
>Плюе Запада – живее на Запад, не смята да се връща.
>Хвали росията- не живее в росия и не е стъпвал там.
>Пропагандира руския като братски език на българския- не знае грам руски.
>Говори за някаква руска култура- не е чел нищо руско, не може да назове един класически руски артист и творец.
>Хвали руските коли колко са здрави и надеждни – не кара руска кола, а западна.
>Отишъл да живее в ЕС – гласува за партия, която да извади България от ЕС.
>Отишъл да живее на Запад при западните стандарти – обяснява как България трябва да е под руско влияние и руски стандарти.
>Снима се като горда баба или дядо и поства умилителни снимки заедно с внуците – кефи се, че Путин  убива невинни граждани  в Украйна, вика: „така трябва, Путин освобождава и денацифицира.“
>Вика: „Росняците са номер едно във военните технологии и изобщо в технологиите“ – у тях няма нищо руско, дори една отвертка.
>Прави се на добър и православен християнин, профила му/й само с икони – пуска хилещи се човечета под новини за бомбардирани жилищни сгради и избити цивилни хора.
>Вика: „Путин е пазител на Православието“ – кефи се на чеченските ислямистки главорези пратени от Путин в Украйна, вика: „Кадиров, браво, ела и у нас в България.“
>Вика: „Ахмат – сила, Алах акбар, евала на Кадиров!“ – Вика: „Ако не беше Росия щеше да се казваш Хасан и да носиш чалма.“
>Вика: „Честит ден пабеди, росняците ни освободиха от фашизма!“ – види цигани вика: „Защо не е жив Хитлер сега, той ще ви оправи!“
>Вика: „Еврото ще ни загроби“ – спестяванията му само в евро.
>Вика: „Всеки има право на мнение“ – защитава тоталитарен режим, в който нямаш право на мнение.
>На въпрос защо не е в росията, а на запад, вика: „Ще си ходя и пътувам, където си искам!“ – защитава режим и система, където не можеш да ходиш и пътуваш никъде, а на границата се стреля на месо.
>Вика: „Къде е свободата на словото, къде е другата гледна точка?“ – защитава режим и система, където няма свобода на словото и друга гледна точка.
>Вика: „Едно време имахме страхотно и безплатно образование.“ – неграмотен, пише с елементарни правописни грешки.
>Вика: „Сега ни подменяте и пренаписвате историята, продажници!“ – цял живот учил подменена и фалшифицирана история, писана в Москва.
>Вика: „А вие къде бяхте, когато 8 години в Донбас“…? – От 24 февруари половината Донбас е сравнен със земята от руските орди, дума не е обелил за това.
> Вика: „А вие къде бяхте когато в Йемен“…. – Нито му пука за Йемен, нито изобщо знае къде се намира Йемен.
>Вика: -„Кви са тия араби и мюсюлмани бежанци, те не са ни близки, те са чужди, ВЪН от България! Поне да бяха християни, православни и славяни като нас!“
*идват десетки хиляди православни, християни и славяни, вкл. етнически българи бежанци, бягащи от война на 300км от България
>Пак вика: -„Кви са тия укри фашисти? Тия са нацисти, тия са нагли, тия разнасят болести от биолаборатории в Украйна, ВЪН от България!“ (пали им колите, реже им гумите, забива им кирки).
>Вика: „Вие сте американски подлоги!“ >Вее руско знаме, пише „Слава на Русия“.
>Вика: „Ти си национален предател на България“ > вее руско знаме, вика „майка Росия“, кълне се, че ще избива българи, ако тръгнат срещу росия.
>Вика: „Аз съм български патриот“ – на профила му само руски знамена.
> Не вярва в Ковид, мисли си, че е конспирация и измислица – искрено вярва, че в
Украйна има американски биолаборатории и специално обучени птици разнасят болести.
> Вика: „Росия върши добри дела в Украйна, кажеш му да ти ги извърши и на теб тогава – вика: „Що кълнеш?“
>Вика: „Нищо не знаеш и не разбираш, чети повече“ – една книга не е прочел, гледа само пропагандни клипове и сайтове и те зарива с хибридни линкове.
>Вика: „Ако не е росията, Турция ще ни нападне, Ердоган е много коварен и лош.“
*Ердоган стане първи приятел с Путин.
> Вика: „Евала на Ердоган, много голям лидер е!“