Българите са корави, 50 „герберясали чакала“ не могат да ги уплашат! Ей каскет-премиерът заплашва опозицията!

0
Borisov1
Източник : Фрогнюз

Мисля си за оная вечер, когато Борисов с други некадърници скалъпиха един клип след изборите, пред джипката. Не се заблуждавайте, че Борисов моли за коалиция, за да продължи да дерибейства. Борисов заплашва. Откровено плаши, защото още не е разбрал, че е загубил. И със заплахите предлага експертно правителство. Ей каскет, стига си се крил, вземи мерки!

Борисов, кои експерти предлагаш? Нали с помощта на твоите експерти нагазихме в тинята.

Експерти знаеш ли кои са, Борисов! Експерт е бабата, която с твоята дневна надница живее цял месец. Експерт е онзи лекар, който вижда реално как се лекува вирус, ама твоите експерти са повече и учат лекаря. Експерт е оня учител, който въпреки подменената история, намира начин да научи децата на истината. Експерт е онази майка, която напук на “ помощта“ от държавата, продължава да ражда и да отглежда деца. Експерт е и онзи работник, тичащ от едното работно място на другото, за да може да издържи на живота, предложен от твоите експерти.

Борисов, такива експерти няма да ти харесат. Това са хора, които не можеш да купиш. Надявам се никоя партия да не се съгласи на твоите последни напъни за власт. А на теб ти трябват експерти – психолози, психиатри, съд.

И е крайно време да спреш да общуваш чрез Интернет. Един президент го блокираха преди време. Не им пречи и на премиер да резнат профила.                                                https://www.vbox7.com/play:9e2a9c0f98

 

                                Вероника Манолева от СБАЛДБ „Проф.Иван Митев“


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук