Home Общество Б. Борисов : Заради служебното правителство Т. Биков го хвана кърлеж!

Б. Борисов : Заради служебното правителство Т. Биков го хвана кърлеж!

0
47
0000494332 article21
Източник : Дир.бг

Борисов мълча няколко дни и пак започна да ръси бисери!
„С измитането на къщичката се надявам резултатите да са по-добри на тези избори, но не тези избори са важни. Целта на манипулацията с машините е сега да репетират, целта са президентските избори.

Не само машините са им от Венецуела. Мадуро е пример за Радев. Единствен той го защити, когато го осъдихме за жертвите там и милионите, които напуснаха страната.“ Това заяви от Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов коментира рокадите в новия кабинет. „Шефката на Агенцията по вписванията Габриела я смениха, защото тя отказа да изпълнява указанията им“.

„Асен Василев казва, че открил 1,5 млрд. лв. Къде си ги отрил – ние сме ги събрали от битката с корупцията и контрабандата тези пари“, заяви Борисов.

Борисов каза още, че служебното правителство е убило най-важното – ваксинационния план.

„Сега го слушах Ангел Кунчев как ридае, че се правим на тарикати, спрели сме ваксинирането, а като дойде Делта, ще ни събори. Но тогава ще стане късно. Те спряха да доставят ваксини, на тези им минава срокът. Хората си тръгнаха на почивки и като се върнат септември, ще видят какво ще стане“, подчерта той.

„Очаквахме млади, кадърни хора, чисти, корумпирани, образовани и затова получихме Спецов – източващи ДДС. Здрав, як… Ние колко такива данъчни можем да извадим, ако по това ги избират.

Ходиха нашите и намериха човека, който е купил фирма със задълженията. Това е прекрасен пример за това как се краде ДДС. Даже Тома Биков кърлеж го хвана там. То е такива шубраци, в гората… Не можеш да го намериш никъде.

Този човек, като стана скандалът, изчезна. Жив ли е, убит ли е – няма никакъв интерес от медиите. Да го питат как те намери Спецов, как ти даде фирмата, колко неща взе, имаше ли като Пламен Узунов торбичка с благодарност? И Радев вика: Това са честните хора”, подчерта Борисов.