Шах добре, ама защо пак , ще сме мат?

0
528
178966812 5403666326372178 7307858797426392661 n1

Следващият мандат ще бъде даден на партия, която няма ресурс да направи правителство! Това по всяка вероятност няма да е Демократична България, защото тя има ресурс за управление още от времето на Костов и БСП също има ресурс за управление, но мандата ще ги подмине по всяка вероятност.
Мандата за съставяне на правителство ще се даде на Мая, която няма никакъв ресурс да състави правителство, дори и бившия зам.кмет от община Тунджа Станчо Ставрев няма да може да се справи с тази задача!
Бойко беше изпаднал в тежък нокдаун след тези избори и след няколко удара щеше да е нокаутиран, но Слави Трифонов навярно е решил да даде шанс на Борисов да си вземе въздух и да се върне на ринга като победител.
Патериците също чакат в готовност за избори и навярно ще влязат в следващия парламент да подпират Герб! Интересното е какви са зависимостите, за да се правят тези ходове! Нещата вървят към шах и мат и насочване на нови избори, платени от нашия джоб!
Времето на комфорт на Слави свърши! Президента ще състави навярно служебен кабинет и за да го има този служебен кабинет ще прескочи Демократична България и БСП! Всичко е добре режисирано реалити по всички стандарти на задкулисието! Мълчанието вече не върши работа, идва времето на делата !
Белият кон е вече оседлан и чака Борисов и промените в Изборния кодекс няма да помогнат, а брифингите се преместиха от Министерски съвет в Банкя!
Въпроса е дали държавата ще се управлява от вилата на Борисов или от вилата на Слави! Поне вече няма смисъл Дългия да иска 50% от Герб, защото има свой политически субект!
Божков чака на прага за влизане в парламента и навярно този път ще го прескочи! Бойко се превръща в мъченик, а кметовете му по общини включително и независимите се подготвят за избори! Скъпата игра на политически шах ще свърши скоро и тя няма да се хареса на избирателя!
                                               БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!       Георги Зафиров.

ADS