Месечен хороскоп на Вуйчо Страхил

0
1223
зодии

Овен: Опитайте спокойно да постигате целите си. Колкото и да си блъскате главата в стената, най много да си строшите рогата, а жена ви бързо ще ви сложи нови!
Телец: Следете прогнозата за времето, което е много променливо. Ако хване студ, не излизайте от дома си. Тогава хората пълнят луканки, а телешкото се търси!
Близнаци: Този месец ще сте за завиждане. Две красиви дами ще приемат поканата ви за ресторант. След една седмица, като ви омръзнат можете да се смените – никой няма да разбере, че вече сте и баджанаци.
Рак: Не се успокоявайте, че времето е студено и рибарите няма да излязат на лов. Ромите са все по-гладни и изобретателни.
Лъв: Не си мислете, че сте цар на положението. В България над всеки лъв има премиер и вице.
Дева: Помислете за екзотична екскурзия до Емирствата. Там шейховете много ценят девите – тук ще ви мислят за смотана!
Везни: Не ходете в съдебна палата тази седмица. Журналистите протестират, а някои съдии не обичат везните да са равни – на беднотия е!
Скорпион: Бъдете себе си и не приемайте, че ако ви ударят един шамар, трябва да дадете и другата буза. Изгърмете му два юмрука да ви помни цял живот!
Стрелец: През този месец не излизайте много навън – бая народ гръмнаха, може да ви познаят.
Козирог: През следващите дни поговорете сериозно с жена си. Въпросът е защо имате само един рог – да не е било само свирка!
Водолей: Не споделяйте много с непознати, а и с приятели. При тези наводнения, ако разберат, че сте водолей, може да си го изкарат на вас!
Риби: Не се доверявайте на хората. Много вегетарианци ядат риба, а Митю Пищова ги пори.


ADS