Гунчева за Костадинов: Предаде България заради егото си!

0
437
gunceva1
Източник : Фрогнюз.

Елена Гунчева реши да изтегли оставката си като депутат и бе критикувана от бившите си съпартийци от „Възраждане“. Ето какъв бе коментарът й:

„Вчера, както мнозина от вас знаят, изтеглих оставката си от Народното събрание. Поради интереса към това мое действие, ще посоча няколко причини:

– Изрично помолих Възраждане да се замислят върху проблемите, които очертавам. От миналата седмица съм клеветена, обиждана и тролове са пуснати постоянно на профилите ми и в социалните мрежи, които имат едни и същи опорки.

Аз съм предателка, Костадинов е велик, той е единствен, а аз как така съм си позволила да очерням партията. Вторият в листата след мен Емил Янков , който е работил дълги години като таксиметров шофьор, ме клевети и обижда на партийно събрание, като отказва да ме повика, за да дам обяснение на членовете, които се интересуват.

А сега да погледнем. На последните избори в Пловдив – град, аз водя листата, след мен е Емил Янков. Печелим 7470 гласа. От тях с преференция 1277 за мен и 97 за Янков. Въпреки това, той е напълно убеден, че именно аз съм натрапник в партията, а гласовете в Пловдив и Велико Търново, където водих листите, сега са чиста случайност.

Ето защо искам да попитам кое е по-достойно – да предадеш човек, който е предал идеята за България заради личното си его и е предал хората, които му вярват, или да предадеш само този – първия, но не и идеите си.

Подборът на Костадинов кой е родолюбец и кой е фашист, е много прост – Харесваш Костадин – ти си патриот и добър човек, не го харесваш – ти си национален предател, фашист и ще бъдеш вкаран в списъците.

Аз не искам да ме управлява човек, който ме нарича фашистка измет и предател, когато му задам въпроси къде са изхарчени над 200 000 лева, които са за работата на депутатите и определено не са употребени за целта си. И няма да го допусна.


ADS