Тия от ГЕРБ сами ще се свалят!

0
1426
кабинет
Снимка : Капитал.бг

Два месеца от Новата година преминават в неспирни скандали в управляващата коалиция. Оставям настрана меренето на телевизионни изяви при Патриотите, което се явява най важният проблем при тях. Симеонов и Каракачанов май са забравили кой и защо ги изпрати в парламента? Дребният бизнес го заболя устата да говори за триматавилата, която всевъзможни агенции са му сложили на врата – глас в пустиня! Те си броят явяванията по телевизията – това им е проблемът! Пенсионерите продължават да кретат едва, едва, но отговорът е: „К‘во искате, бе, нали ви вдигнахме пенсиите на 200 лева? Санким не те, а леля ми обещаваше 300. Ама щяло да стане в края на мандата! Ми, той краят идва, ако продължавате да си ги мерите вместо да решавате проблемите на хората! Хубавата новина е, че Волен се е кротнал и само се чуди от коя страна на Бате Бойко зад трибунката да върти опашка? Оня ден след поредната порция скандали по медиите, Цветанов и Тримата от запаса взеха историческото решение, че трябва да си говорят. Ми, говорете си, бе, това както и алкохола и цигарите ни отличават от животните!
Царете на комедията обаче са от ГЕРБ. След като не можаха да ни го плъзнат с Истанбулската конвенция, се опитаха направо да ни го нахулят с ЧЕЗ и за гарнитура с Гинка. Винаги до сега са ни смятали за прости, ама как забравиха, ЧЕ Заради тока си отидоха? Протестите на полиция, съдебна охрана, сега и джипита не ги броя, защото хората са културни и само си казват проблемите.
Даже ми се струва, че верни на принципа „Да не се изложим пред чужденците“ народът си трае, ама Европредседателството ще свърши и тогава….? Аз обаче си мисля, че на „Тия“ въобще не им пука как се излагат пред Европейците и маймунаможе сами да се свалят. В края на краищата, някои обичат повече икономиката, отколкото политиката. Какво пък, ще ни отменят от един ангажимент! Или като си отидат гостите, ще разберат, че не сме маймуни!
Капитан


ADS