Костадин Костадинов пред Фрог: Ако решим да се обединяваме със Слави и проф. Димитров, сами ще обявим това

0
1210
костадин
снимка:тракия.ком

Това коментира пред „Фрог нюз“ председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод на разпространени информации в публичното пространство за обединение между неговата и организациите на шоумена Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров.

дългия
снимка:новини.бг
От вас чувам за обединение с организациите на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров. Не съм запознат с подобни намерения, а ако те изобщо съществуват би трябвало да излязат от нас.

Доколкото зная, проф. Божидар Димитров, когото много уважавам, не смята да прави партия, а своя гражданска организация.

Смятам, че Слави Трифонов е една от най-емблематичните фигури в последните 2 десетилетия в България. Но няма как да коментирам нещо, което още не се е случило.

Въпреки че не сме обмисляли съвместни проекти, аз искам за пожелая успех на всички, които полагат усилия за националната патриотична кауза. И които са показали през последните години от живота си и въобще са изградили живота си върху това да работят за българската национална кауза.историк

Всеки, който иска да работи в тази посока занапред, е добре дошъл, ние не сме политически ревниви, в общественото пространство има достатъчно място за всички. България е застрашена от изчезване, благодарение на страшната демографска криза, до която доведе близо 10-годишното управление на ГЕРБ и ОП и затова е добре да се работи за оздравяване на нашата национална кауза.

ADS