Кацали ли сме на Луната, 5-та част

0
1106
менте
А леле майкооо

Най-голямата лъжа в човешката история – кацането на Луната!


В разгара на студената война надпреварата между САЩ и СССР е на всички фронтове. Овладяването на космоса се превръща в цел и на двете супер сили за доказване коя е по-велика. През 1959 руснаците изпращат първия апарат, който достига Луната (без хора на борда). През Април 1961 Гагарин е първият човек в открития космос. Американците изостават значително в постиженията си и за тях няма друга алтернатива освен да стъпят на Луната, за да минат пред СССР. Поставената задача от Кенеди е точна и ясна, и тя е да се кацне на Луната. И понеже това е невъзможно дори и с днешните технологии се е наложило да се прибегне до услугите на Холивуд и да се пресъздаде Лунната повърхност на някоя снимачна площадка. Най-вероятно в холивудзабранената зона 51 в пустинята Невада, 140 километра северно от Лас Вегас. И до днес не е официално оповестено за какво се използва тази зона.
Съществуват твърде много пречки, които правят кацането на Луната невъзможно и в наши дни, а какво остава за изостаналата технология преди 50 години. Трябва да се намери решение на проблема с пояса на Ван Алън и как да се премине тази зона и бъдещите астронавти да останат живи след това. Космическите апарати на NASA и скафандрите са били защитени с няколко слоя тънък като лист хартия алуминий, което е смешно и направено за холивудската продукция кацане на Луната, а не за истински пилотиран от хора полет до Луната. Защо никоя нация или съюз от държави не изпрати днес пилотирана мисия до Луната? Отговорът продължава да бъде – защото нямат нужните технологии да изпратят хора и да ги върнат живи. луна20
Холивудските кинаджии са направили редица пропуски при филмирането на така наречените кацания. Понеже е било невъзможно на всеки кадър да наредят правилно звездите са взели кардиналното решение да ги премахнат. На Луната няма атмосфера и облаци и следователно на всеки кадър вместо черно небе би трябвало да се виждат безброй звезди, но уви в снимките на НАСА няма нито една звезда.
Липсата на атмосфера означава и липса на вятър, а американския флаг се вее много стабилно, което означава, че или са снимали на открито в пустинята Невада или в студиото е имало течение. Липсата на атмосфера прави невъзможно разпространението на звук, но при забиването на американския флаг чуваме удари от чук, което е възможно само ако кадрите са снимани на Земята. снимка2
На много от фотосите слънцето е зад обектите, които са снимани например зад лунния модул, а обектите пред него би следвало да са в дълбока сянка, но те са осветени толкова добре и всички детайли са добре видими, което предполага прожектори или друг източник на светлина. NASA обаче твърди, че никакви източници на светлина не са носени и единствен източник на светлина е Слънцето. Когато слънцето се явява единствен източник на светлина се предполага, че сенките падащи от различните обекти ще са паралелни, а не в различни посоки и дори перпендикулярни. Но има безброй снимки, на които се виждат именно сенки, които не са успоредни.
За пред публиката и хората на Земята всичко трябва да е много добре видимо и на „повърхността на Луната“ са оставени и снимани невероятно добри и релефни стъпки, а в същото време под лунния модул няма и следа в лунния прах от кацането му с реактивните двигатели.
При внимателно вглеждане бяха намерени идентични планински терени на различни мисии до Луната, на кадри които са направени на различни места. Т.е. NASA са ползвали едни и същи декори за различни свои снимки от различни така наречени кацания. Твърде немарлива работа.
Камерите са били закрепени на гърдите на астронавтите, но всичките им снимки са перфектно фокусирани всичко е на кадър центрирано и хоризонта на снимане е такъв какъвто би бил ако снима професионален фотограф, който гледа през обектив.
Ако се забързат кадрите от подскачането на астронавтите филмчето изглежда досущ като снимано подскачане на Земята. Няма и разумно обяснение, къде стои луномобилът върху лунния модул. Лунният модул е толкова малък, че едва побира астронавтите като копърка в консерва. Вътре няма място за луномобил, който е с размерите на голямо бъги, значи трябва да се закрепи отвън. Да се закрепи под модула е невъзможно, защото там са реактивните двигатели, които приземяват и издигат модула. Остава да се закрепи отстрани или отгоре. И понеже и там е невъзможно никъде няма да видите снимки или филм от NASA как е донесен този луномобил, къде е бил закрепен и как е свален от модула. Не – NASA просто ни показва един луномобил и един модул разположени на Луната, но как едното е дошло там без да има къде да се побере в другото, няма значение, важното е да е весело. И за най-сигурно всички филмови ленти са изчезнали или унищожени и NASA срамежливо признават, че всички ленти от всичките им кацания са загубени. снимка1
Дори съветник на Доналд Тръмп наскоро призна в интервю, че не сме кацали на Луната, но не знам защо американците не излязат на официална пресконференция и не се извинят на цялото човечество за огромната си манипулация и да се сложи край веднъж и завинаги на този холивудски цирк.
Луната крие повече тайни отколкото известни знаем за нея. И до днес учените нямат идея как точно е образуван този изкуствен спътник и дали това не е изкуствено построен обект от друга цивилизация. Няма обяснение защо Луната стои обърната спрямо земята винаги само с едната си страна към Земята. Земята се върти около оста си и около Слънцето. Луната от своя страна също се върти около своята ос, около Слънцето и същевременно около Земята. И би следвало при всички тези завъртания да виждаме Луната от всичките ѝ страни, но не – Луната винаги е обърната само с едната си страна към нас. Тази страна ние наричаме видима или близката. Другата половина наричаме далечната или тъмната страна на Луната. Именно тъмната страна на Луната виждаме за пръв път от снимките, направени от съветския апарат Луна през 1959 г. Оказва се че структурата на Луната не е една и съща, а невидимата е много по-плътна от видимата и двете части изглеждат по доста различен начин, за което също няма обяснение. Дали Луната е куха, дали вътре има база на извънземни, дали просто е построена за да служи като щит за земята от метеорити ние не знаем, но при всички случаи е твърде странно, че Луната винаги стои спрямо Земята само с едната си страна.
Това ще бъде последна серия от публикации за фалшивото кацане на Луната. Всеки може да вярва в каквото си поиска дори в Дядо Коледа. Не бъдете наивни, има Интернет използвайте го и се информирайте и търсете отговорите на въпросите, които са важни за вас. Дотогава не вярвайте сляпо на NASA, САЩ!


ADS