ГЕРБ: Наглост без граници!

0
2600

Когато си затънал до шията в блатото (да не кажа някъде другаде) най-доброто, което можеш да направиш е да си мълчиш и да чакаш да отмине бурята, защото като си отваряш много устата може да ти влезе нещо. Днес ръководството на ГЕРБ в Бургас, както му е редът, пусна декларация, с която определя изнесените факти за криминална подмяна на официален протокол на Общински Съвет Бургас за „внушения“ и откриване на предизборната кампания на опозицията. Нито дума по същество, т.е. извършена ли е подмяната на протокола от гласуването. Разбираемо е да не го споменават, ‘щото са сгазили лука.
Ето какво пишат в декларацията: „Днес, година и половина преди изборите за местна власт, наши колеги от Общинския съвет откриха предизборната си кампания. Създадоха внушения за непрозрачност, търсейки слава и рейтинг. Не казаха нито дума как ще работят за по-доброто здравеопазване на града. Прожектираха филмчета и говориха с недомлъвки, правиха обобщения за колегите си в местния парламент и посочиха сами себе си като герои, мъченици“. Няма недомлъвки, уважаеми управляващи. Имаше изнесени факти, как с вашето безхаберие лишихте Бургас от един милион лева, като свалихте цената под данъчната оценка. Нещо повече: Продадохте имота без търг или конкурс, както изисква закона за Общинската собственост. Никой не се е посочвал за герой. Такива, ще бъдат тези, които ви изхвърлят от управлението защото се самозабравихте!
И още един пасаж от декларацията на ГЕРБ.
стадиона „Ние очаквахме да чуем други теми. Например какво направи председателят на комисията, която получи от нас изключителни правомощия по казуса със стадион „Черноморец“. След като три пъти удължавахме срока на комисията, очаквахме и отговори, защото преди година колегата ни Бачийски говореше по темата с ентусиазъм, патос и обеща резултати“.
Е, тука вече хванаха бика за рогата! Както знаят от ГЕРБ – в Бургас има много бащи на Демокрацията, но „Дядото“ е един. Един, който е живата история на Бургаската Демокрация. И понеже някои казват: Внимавай, какво си пожелаваш, че може да се случи – на желаещите наистина ще им се случи. Черноморец общо събрание„Дядото“, т.е. Вуйчо Страхил, започва поредица от публикации, в които Вие уважаеми съграждани, ще научите цялата истина за стадион „Черноморец“. По темата много се е говорило, но заради моите приятели от ГЕРБ, ще научите Всичко. Тук само ви загатвам с една снимка, че докато „работещите“ от ГЕРБ се тюхкаха за стадиона, Бачийски се бореше да влезе на общото събрание.  Уверявам управляващите, че няма да им хареса, ама си го пожелаха. Затова, моля, влюбените в ГЕРБ в понеделниците да не четат „Капитан“, особено, ако някой е с високо кръвно. А за вас, уважаеми съграждани, всеки понеделник: Цялата истина за Стадион „Черноморец“!

Капитан


ADS