Внимание! – жена зад волана и пияни шапшали!

0
957
духай

На 24.02. т.г. около 15.38 ч. на бургаската улица «Никола Петков» до училище «Св. Климент Охридски», в района до автобусна спирка, водачката на л.а. «Алфа Ромео», с пазарджишка регистрация – 50 годишната С.В. от Брацигово потегля с автомобила без да се е убедила, че спътничката ѝ е слязла безпрепятствено, в резултат на което провлачва два-три метра по земята 55 годишната Г.Т. от с. Лозарево, чиято дреха се закачила в рамката на дясната врата и станала причина за пътния инцидент. Г.Т. получила контузия на главата, но е без опасност за живота (отказала хоспитализация и е освободена без назначено лечение). А иначе част от народа продължава да пие алкохол, да се дрогира и да кара. Добре, че има КАТ, и ги хващат, че иначе ще ни избият тия шапшали!
На 24.02. т.г. около 21.50 ч. в с. Атия, служители от Районно управление – Созопол спрели за проверка лек автомобил «Рено Клио», с бургаска регистрация, управляван от 48 годишния Б.Р. от Черноморец, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,94 промила. Б.Р. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
Служители от Районно управление – Созопол извършили проверка в дома на 53 годишния Д.А., разположен в с. Зидарово, общ. Созопол, като намерили и иззели съвместно със служители от Бургаската митница 120 литра безакцизен етилов алкохол. Работата по случая продължава. бира
На 24.02. т.г. около 23.56 ч. в района до дискотека «Гранд» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на голф-количка, без регистрационни табели, управлявана от 57 годишния ирландски гражданин Д.У., като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.29 промила. Д.У. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
На 25.02. т.г. около 02.40 ч. в района до бл. 28 в к-с «Славейков», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «БМВ», със старозагорска регистрация, управляван от 39 годишния Н.Д. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,89 промила. Н.Д. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
На 25.02. т.г. около 09.25 ч. в района на КПП – разклон Шумен по пътя Бургас – Карнобат, служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка л.а. „Сеат Инка“, с бургаска регистрация, управляван от 23 годишния Д.Г. от Карнобат, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.17 промила. Д.Г. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
На 25.02. т.г. около 16.10 ч. на ул. „Петрова нива“ в ж.к. „Меден Рудник“, служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес Е 220“, с бургаска регистрация, управляван от 35 годишния М.А. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.37 промила. М.А. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Капитан: Спрете се, бе! В събота и неделя пий като смок и си стой в къщи! В затвора алкохол няма – само любов!


ADS