Внимание: Водач на БМВ!

0
1248
бмв
Снимката е илюстрация

Вчера на 08.02.18 г., около 12.15 часа на кръстовището на бургаските улици „Калоян“ и „Сливница“ автомобил БМВ 520 с бургаска регистрация, управляван от 32 годишния М.Ч. от Бургас, извършвайки ляв завой блъска пресичащата  по пешеходна пътека Й.Х.,  69 годишна от Бургас, която е с навяхване и разтягане на ставните връзки на лявото коляно. Същата е прегледана и освободена за домашно лечение, без опасност за живота – информира пресцентърът на ОД на МВР Бургас.  Да не дава господ, това може да се случи на всеки водач. Аз обаче от известно време, видя ли БМВ много внимавам.

мосинов
снимка:черноморие бг.ком

Тази марка предполага по-динамично каране, а в съчетание с водач „селски бик“, става опасно. Още по-зле е работата, когато колата е стар дарак, а пишлигарът може да се фука, ама няма пари да я поддържа. Малко  по-различно е положението с водачите на популярната марка, които карат нови и хубави автомобили. Един известен адвокат от Бургас и общински съветник ми каза, че когато бърза за дело в София кара със 180 км. в час. Само защото знае, че се шегувам добронамерено не ми се разсърди на констатацията, че е луд и на предложението да кара по бързо на връщане за да хване булката….., като прави салатата. Друг мой познат, известен

милен
снимка:бургасконсил

строителен началник и случайно пак общински съветник, ми доказа на практика верността на моето твърдение. Бях в колата, когато от Бургас пристигнахме в Стара Загора за 1 час и 10 минути, говоря от табела до табела. Няколко бели косъма на главата са ми от него. Не им пиша имената, за да не ги привикат в КАТ! Мисля, че е крайно време комисията по транспорт в парламента да въведе стикер „Луд в БМВ“. До тогава всеки да внимава и сам да се спасява. Информирам госпожа Рандева, че тези случаи са „художествена“ измислица и няма да свиделствам. Разбира се срещу 25 лева мога да ви информирам, кой от тези двамата, кога и за къде ще пътува? Ако може и за 10% комисионна от акта!

С уважение към „Органите“,

Вуйчо Страхил


ADS