ВМРО продължава с утопията!

0
970
юлиян
снимка:168часа.бг

Младежите, които са служили доброволно в казармата, ще получават заплащане и ще се ползват с определени привилегии. Те ще имат преимущество при кандидатстване за работа в полицията и армия или при желание да учат в държавни университети. Това каза в „Здравей, България” по Нова телевизия депутатът от Обединените патриоти Юлиан Ангелов. Ами ако изкаралият доброволна служба е тъп, пак ли ще го приемат с предимство в университета-питаме ние от Капитан. А дано да не е медицина!

войничка
Отивайте:ще служите с нея

Според него и колегите му от Обединени патриоти пари в държавния бюджет за осъществяване на идеята има. А стимул за младите хора да се записват в доброволната казарма, освен преимуществата и заплащането, щяло да бъде и изпълнението на дълга към Родината.
„Живеем в размирни времена и виждаме какво се случва в региона. Затова трябва да гарантираме своята национална сигурност. Пари има за армията, тъй като сме поели ангажименти към НАТО“, обясни депутатът. Ние от Капитан препоръчваме на господин Ангелов нашата публикация „Велик е нашият войник“ в раздел Общество от 29.01.2018г.


ADS