ДПС след посещение на килимчето на Доган в Сараите!

0
885
мустафа
БНТ 1

Сделката за ЧЕЗ е една от основните теми на заседанието на ръководството на ДПС, което се провежда в т.нар. сараи в „Бояна”, съобщава bTV.
Според Хамид Хамид, зам.-шеф на парламентарната група, българските служби и държавните институции дължат обяснение и малко повече информация за сделката. „Не мисля, че точно този избран участник е стратегически инвеститор. Затова трябва да се проследят средствата”, каза Хамид преди заседанието.
На въпрос дали продажбата на ЧЕЗ може да разклати правителството, Хамид отговори: „Не мислите ли, че управлението вече само се клати по други причини?”.
Съпартиецът му Йордан Цонев коментира, че в парламента ще има дебат по оставката на енергийния министър Теменужка Петкова, и това ще бъде мястото и времето, в което ще се пита всичко. И допълни, че регулярното заседание на Централното оперативно бюро и на парламентарната група на партията, което се провежда в Бояна, ще излезе с позиция по актуалните въпроси!

сараите
снимка:сега.бг.ком

След аудиенцията Мустафа Карадайъ заяви пред телевизиите, чиито репортери стоически издържаха на студа две неща: 1. ДПС определя обстановката в страната, като нестабилна, а случаят с ЧЕЗ, като притеснителен. 2. ДПС започва семинари за обучение на свои кадри за управлението на страната. Капитан: Мога само да предположа реакцията на Патриотите. “ Гладна кокошка просо сънува“


ADS