Юмруци, бой и откраднати ключове: Момиче нападна таксиджия в Бургас Причината – шофьорът отказал да качи пътник, който пуши!

0
1203
такси

56-годишен таксиметров шофьор е бил нападнат от свой клиент в Бургас. Куриозното в случая е, че побойничката е младо момиче в добра спортна форма. Шофьорът е с наранявания на ръката и ухото.
Таксиметровият шофьор Димитър Киров още не може да се отърси от шока. Разказва, че младата дама се качва в таксито видимо ядосана, след като той отказва да вози приятеля ѝ, който пуши цигара.

zhenata vamp
снимката е илюстрация

„По пътя тя започна да ме хваща за гушата, да ме души. Започна да ме удря с юмруци… Тя беше дама може би около 167 см висока, но много силно удряше може би беше тренирала нещо“, разказва Димитър пред Bulgaria ON AIR.
Докато го удря в ухото момичето завърта волана и за малко таксито се разминава с катастрофа. Димитър успява да спре до близка бензиностанция и звънне в полицията. Тогава младата дама отново го напада.
Момичето му отмъква ключовете за колата. Според таксиметровия шофьор най-вероятно дамата е била дрогирана. Полицията я издирва по описание.
Капитан : Шофьорът явно е културен човек, ама тая ще попадне на някой дето с удоволствие ще се бие и бори с нея, пък накрая може и да я „целува“!


ADS