Всичко върви по план – плана на премиера Борисов. Жътвата започна, честити честни и демократични избори!

0
78
boko pura2[1]
Фрогнюз.

Дотук никакви изненади. Борисов пое функциите на премиер. Главчев е подизпълнител – изпълнява и сменя министри. Борисов командва парада. Заедно с президента Радев, да не забравим тази малка, но много важна подробност. Скоро ще стане дума колко отдавна и колко топли са станали връзките между пилота и пожарникаря.
                                                                                                                                                                             И така, всичко върви по план.

 

По план се развиват реформите в прокуратурата и въобще в магистратурата. Което означава, че не се развиват, но точно такъв е планът. Тук важи уводната част. Борисов е начело на кабинета и както беше доскоро, държи под контрол държавното обвинение. Важно му е – всички знаем защо. Дали Сарафов е негов човек? Вие го казахте.

Волгин, Пьотр Волгин, е кандидат за евродепутат от листата на „Възраждане“. Който е изненадан да вдигне ръка. Няма вдигната ръка. И тук нещата се движат планирано. Водещият на „Говорит Москва“ по БНР ще говори от Брюксел след някой месец, но предаването остава „Говорит Москва“.

План А на копейките се реализира съвсем точно. За протокола: Волгин ще получава основна заплата от 8759 евро. Към тази сума ще получава още над 4500 евро за разходи за офисите си. Този детайл е любопитен, защото Волгин ще агитира против еврото, каквато е една от главните опорки на вожда Костадинов. Дали Волгин ще обръща еврото в рубли? Ако да, ще се радва на 1 350 000 рубли месечно. Готов милионер!

Сменят шефове на високи постове по списък с хора на ГЕРБ. По-точно на Борисов. Че с какви други? Така е по план. Планът на Бойко.

Планирано е било и изказването на вътрешния министър Калин. Той заяви, че вече бившият главен секретар Коцев е нанесъл „репутационни щети“ на вътрешното ведомство. Себе си Калин не споменава. Явно смята, че допринася за положителния имидж на системата. Спазвай плана, Калине. Браво!

И митниците… Контрабандните канали. Връщат си ги. Кои си ги връщат? Е, хайде сега… не сте толкова наивни.

Атаките с компромати не спират. Няма и да спрат, процесът ще се денацифицира, само гледайте. Кодовото название на операцията е „каракачанки срещу пудели“.

Всичко върви по план, както се убеждаваме. Но планът е лош. Много лош. Според мен и някои мои познати.

За планиращите планът е добър. Супер добър. И ще става още по-добър, бъдете спокойни деца.

Зърнарите също да са спокойни, гадният министър го махнаха. Жътвата може да стартира. Много е рано? За другата жътва говоря…

Честита предизборна кампания. Честити честни, демократични и свободни избори!

                                                                                                                 Емил Азар

 


ADS