Внесоха документите за първата коалиция в Бургас за местния вот!

0
15
1 21
внасяне на документи

Внесоха документите за регистрация на първата коалиция, която, ще участва на местния вот в Бургас. Тя е сформирана от групата съветници  „Заедно за Бургас“ и  ще участва във вота като „Ние гражданите“, подкрепена от няколко национални партии.

В Общинската избирателна комисия стана ясно, че коалиция “ Ние, гражданите“,  ще участва и в трите вида вот – за кмет на община Бургас, за общински съветници и за кметове на населените места.

31
регистрация

Документите бяха внесени от представителите на коалиция  „ Ние гражданите“  Ангел Божидаров и Тодор Ангелов, Дойчо Дойчев от БЗНС и юридическия консултант на „Ние гражданите“-адвокат Теодор Шейков.

„Ние сме като управляващата коалиция – малка и голяма. Малката е „Ние гражданите“, която се състои от две малки партии, а партиите, които влизат в голямата коалиция, с която ще участваме на изборите, са Движение за радикална промяна „Българската пролет“, Български земеделски народен съюз, Радикал-демократическата партия и Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, обясни Ангел Божидаров.

Коалицията ще се яви на местния вот с пълна листа от 51 общински съветници, а очакваният резултат е втора политическа сила. Освен от партиите формацията има подкрепата и на много неправителствени организации и сдружения, както и много силна гражданска квота.

Представителите на „Ние гражданите“ ще запазят принципите си и ще подкрепят всичко, което е полезно за Бургас и всеки, който опита да прокрадне личен интерес ще срещне ожесточената опозиция на коалицията.

Точната подредба на листата и кандидатурите за кмет ще бъдат официално представени на специална пресконференция.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук