ВМРО кани Атака, НФСБ и Воля, ама лидерите да не влизат в листите за вота! Но ВМРО могат и сами!

0
тримата
Източник : Фрогнюз

Това 45-то Народно събрание беше най-грозният парламент в българската история. В него взеха връх желанието да се решават лични и партийни интереси, заяви на специална пресконференция лидерът на ВМРО и бивш вицепремиер Красимир Каракачанов.

0000490060 article21
Източник : Днес.бг

Той подчерта, че ВМРО ще търси коалиция на патриотичните сили, основаваща се на ясни принципи, а не на просто механично обединение на гласове.

Каракачанов предлага на лидерите на патриотичните партии Атака, НФСБ и Воля коалиция, като лидерите на тези партии да останат извън депутатските листи, защото лидерите са виновни за неуспеха на последните избори.

По думите му така самите лидери ще покажат на хората, че България стои над личните им проблеми.
Според Каракачанов най-приемливият вариант за партията е тя да се яви сама на следващите парламентарни избори. „Ние сме готови да повторим това, което направихме като кампания. Няма от какво да се срамуваме“, подчерта бившият министър на отбраната.

trimata golemi
Тримата големи!

Той посочи, че от ВМРО ще търсят обединение с останалите патриотични партии по седем приоритета, сред които запазване на традиционните семейни ценности, срещу Зелената сделка, за интеграция на малцинствените групи и др. Сред приоритетите е и промяна на Конституцията, с която да се дадат повече правомощия на президентската институци, а депутатите да бъдат намалени спрямо броя на населението.

Капитан : Преди три дни Каракачанов каза, че Марешки е интересчия и с него не желаят коалиция! Вчера каза, че с Волен Сидеров е безсмислено да говорят, щото ги плюел, а днес ……?!? После защо хората казват, че някои политици имат по-малко морал от другарките на Пас Пигал!

Мулен Руж

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук