ВМРО готови да са сами на Евро вота, ако НФСБ реши – добре дошли!

0
0
krasimir ministar
Министър Каракачанов Източник : Днес.бг

След като нашите коалиционни партньори не могат да се съберат и организират, за да проведем един сериозен разговор по темата евроизбори, ние си образуваме свой предизборен щаб и започваме кампания, обяви вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването „Тази събота“ по bTV.

Ако НФСБ желаят да се включат към разговора, са добре дошли“, допълни военният министър и продължи: „Нали се сещате, че вече сме 2 март и до 2 май няма как да се чакаме да си говорим. Ако колегите желаят да участваме заедно на евроизборите, нека да бъдат така добри на следващия коалиционен съвет, първо да дойдат и след това да се държат конструктивно“.
Според Каракачанов, след като има няколко кандидатури за евролистата, е по-добре да се направят вътрешни избори и там да се види какво ще кажат избирателите на „Обединени патриоти“.

Вицепремиерът увери, че евроизборите не могат да са причина да се развали управлението на страната. „Коалиция „Обединени патриоти“ в парламента има 27 депутати и те подкрепят правителството на премиера Бойко Борисов. Как ще се явим на изборите – дали заедно или поотделно, зависи от наши ум и разум. Умното и разумното е без значение кой се явява на евроизборите, коалицията на „Обединени патриоти“, заедно с парламентарната група на ГЕРБ, да продължат да управляват страната“, категоричен бе той.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук