Видео показва как джендъра на ГЕРБ Георги Флоров лъже, че го бият!

0
florov 21
Източник : Фрогнюз

Скандален и уличаващ клип пристигна в редакцията на FrogNews. На него се вижда как контрапротестърът Георги Флоров лъже полицията, че протестиращите упражняват агресия срещу него.

Кадрите са дълги по-малко от минута. На тях обаче ясно се вижда как минути преди брифинга пред медиите, даден часове след съборената палаткова блокада пред ректората на Софийския университет, Флоров дърпа един от плакатите на демонстрантите, а след това заявява пред полицията, че го бият.

Георги Флоров е лицето, което твърди, че е било пребито от протестиращи преди няколко дни. Той публикува снимки с окървавен нос в социалните мрежи, но те бяха пуснати само в една определена група на противниците срещу президента Румен Радев. В личния профил на Флоров подобни кадри няма.

Георги Флоров е собственик на фирма за статисти. В интервю пред медиите преди няколко години сам признава, че взима пари, за да протестира.

Капитан : Господа от ГЕРБ, скрийте го тоя смешен джендър, че Ви прави за смях на кокошките! Като му чуят фалцетния глас хората се заливат от смях!

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук