Европейският шампион Даниел Асенов се отказа от листата на Симеонов, сменя го Касабов, но защо…!

0
simeonov misli
снимка : 168 часа

София. Валентин Касабов заменя Даниел Асенов под номер 4 в листата на Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“ за европейските избори. Това става ясно от решение на Централната избирателна комисия (ЦИК), публикувано на сайта на daniel asenov boksинституцията. На 25 април в ЦИК е постъпило предложение за промяна в листата на коалицията заради отказ на Даниел Асенов да участва в листата на коалицията и заявление на Валентин Касабов, че е съгласен да бъде регистриран като кандидат за член на Европейския парламент и декларира, че отговаря на изискванията за кандидат.
Централната избирателна комисия намира предложението за основателно и прави промяната в листата на коалицията. Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

kasabov ludia
Валентин Касабов

Капитан : На Касабов честито! Сигурен съм, че зам. председателят на партията няма да напусне листата!  Но е интересен факта, че Асенов се отказва само 2 дни след официалното обявяване на листата! Още по-интересно е обаче, че от НФСБ- ни дума, ни вопъл, ни стон. Нормално е една партия да даде обяснение защо четвъртият в листата, още повече многократен Европейски шампион по бокс се отказва! Явно нещо не е за пред хората! Иначе едва ли Симеонов щеше да пропусне да се похвали! Ама как ли , ще се представи Симеонов, след, като и кандидатите от листата му го напускат. За координатори, председатели на структури и общ. съветници няма да говоря-тях ги изключват от партията по телевизия СКАТ! Нищо, че преди това те сами са напуснали! Важното е хората да си мислят, че великият Симеонов ги е изключил! Но вече на кой ли му пука? След ония 81 %, които му поискаха оставката!                                                                                                                            Вуйчо Страхил.


- Реклама -