Цветанов полетя в облаците : ГЕРБ със 7, а защо не и с 8 Евро депутати! Тези избори ще бъдат най-успешните, смята той!

0
8
цветанов
Източник : Флагман.бг

На фона на все още незаглъхнали скандал „Апартамент гейт“, заради който напусна парламента, Цветан Цветанов изрази увереност, че предстоящите Евро избори ще бъдат най-успешните за ГЕРБ.

„Резултатите ни в предстоящите Евро избори ще бъдат по-добри от всички избори досега и ГЕРБ ще бъде с най-много депутати. Очакванията ни са за 7, а защо не и 8 представители в Евро парламента. В нашата листа обаче няма нито един кандидат с обвинение за пране на пари или изобщо някакво обвинение“, каза Цветан Цветанов в Поморие минути преди започването на областната конференция на ГЕРБ.

koparfiyld
снимка:политика.бг Дейвид Копърфийлд

Според втория човек в партията предстояла много мръсна компроматна война, която щели да водят опонентите на ГЕРБ.

Попитан дали му липсва парламента, той обясни, че в политиката било като в семейството – правиш отстъпка, за да продължиш напред.

Той още един път заяви, че не е нарушил закона.

„Подадох оставка, но в рамките на 30-годишния преход никой политик не го е правил. Не смятам, че на всяка цена трябва да бъдеш депутат или да останеш в изпълнителната власт. Усетих пълна подкрепа за това което съм правил досега в партиен план. Имал съм по-тежки препятсвия, които ме правят по-добре мотивиран“, каза още Цветанов, цитиран от „24 часа“.

Листата на ГЕРБ за Евро вота ще бъде представена утре в 12 часа.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук