Това ли ще е новият собственик на „Нефтохимик” ?

0
369
stamatov 1235564463685888888888888881
Източник : Флагман

Ако не искате да ги дадете на мен – ги дарете на феновете, призова Анелия Златкова

Изключително напрегнат е дебатът на днешната сесия на ОбС-Бургас по предложението за даряване на акциите на Община Бургас в ПФК „Нефтохимик Бургас 1962г, предава репортер на Флагман.бг от спортна зала „Бойчо Брънзов”.

Кандидатът за акциите Анелия Златкова не присъства на заседанието, защото не била поканена. Пред Красимир Калудов, който е член на спортната комисия, е заявила, че ако общинските съветници й нямат доверие, не искат да прехвърлят общинските дялове на нейна фирма, да ги дарят на феновете.

СНЦ „Нефтохимик Бургас” е акционер в ПФК „Нефтохимик Бургас 1962” АД. В залата е Ивайло Стаматов, който е в управата на СНЦ-то. Ивайло е един от емблематичните привърженици на „Нафтата”, човек, който остана верен на каузата. В емоционално изказване той призова акциите да не се даряват на Анелия Златкова, защото се съмнява, че тя щяла да фалира „Нефтохимик“. Стаматов обаче не предложи конкретно решение, а настоя Общината да търси спонсори.

Не стана ясно дали има готовност да приеме акциите като представител на СНЦ-то и феновете да управляват клуба. Припомняме, че ако се вземе решение да се дарят акциите, то те първо ще се предложат на досегашните акционери – Павел Бошнаков и СНЦ „Нефтохимик Бургас“.

 


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук