Тия пак са ги пръскали самолетите! Възраждане ще искат помощ от ЕС да не влезем в Еврозоната!

0
281
768x432[1]
Нюз.бг

Навални и ротацията са дневния ред на външни сили. Това заяви пред БНТ Деян Николов, общински съветник в София от Възраждане.

Според него Навални не засяга българските граждани, а за Възраждане битката е за референдума за българския лев. Това бил и дневният ред на хората. КС е взел политическо решение да не допусне допитването, по мнението му. Нямаме демокрация, отчете Николов. Започваме все повече да приличаме на тоталитарна държава, смята той.

Възраждане ще искат помощ от ЕС да не влезем в Еврозоната, стана ясно от коментара му. Идеята да отпадат таксите за университети е опит да се залъже инфлацията и даже имало данни, че МФ ще излъже каква е инфлацията в страната, за да влезем в клуба на богатите.

Задава се мигрантска криза, посочи Николов за самолетите с бежанци. Законът за дезинформация отваря кутията на Пандора, подчерта съветникът. Върви се към контрол на съдържанието, според него.

ГЕРБ изиграха ПП-ДБ-СС и си направиха сглобка в сглобката, каза Николов за драмите в СОС. По думите му правилно е решението на Вяра Тодева да върне решенията на СОС.

Моделът ГЕРБ продължава в София, подчерта той. В СОС имало оферти, както се изрази Николов, от ляво, от дясно, от горе, от долу за корупционни схеми. Казали му, че за един мандат в СОС можели да се изкарат десетки милиони. Възрожденеца превърта щото му казали че за един мандат съветник изкарвал десетки милиони левове! И сега сънува кошмари-на него никой не му предложил!!!


ADS