Страх сковава Путин : Напуска бункера си само в краен случай, не смее да пътува дори в Русия!

0
449
034d0000 0aff 0242 5052 08dad3a1b13b w1023 r1 s1
Фрогнюз

Руският президент Владимир Путин вече се страхува да пътува дори в собствената си федерация. Кремъл пази в дълбока тайна маршрутите на военнопрестъпника, предава Факти.

През месец март тази година Международният наказателен съд в Хага издаде заповед за ареста на Путин, което на практика го лиши от възможността да лети зад граница.putin bunker1

Единствената му задгранична дестинация е Беларус, който се управлява от неговия васал Лукашенко. Преди дни Москва съобщи, че Путин няма да присъства лично на срещата на БРИКС в ЮАР през август.

Бунтът на Евгений Пригожин разкри уязвимостта на военнопрестъпния режим на Путин. Кремъл започна да крие движението на Путин, а Федералната служба за сигурност вече подозира във възможно предателство дори служителите от най-близкия кръг на президента.

На ежедневен брифинг в четвъртък Дмитрий Песков обяви пътуването на Путин до руски регион, но отказа да назове кой. „По очевидни причини не обявяваме регионални пътувания в момента, не казваме предварително за местата, които ще посетим, ще го направим днес през деня“, каза Песков.

Шест часа по-късно стана известно, че Путин е отлетял за Мурманск. РБК съобщи, че Путин за първи път от 2014 година посещава северния руски град, в който преди девет години участва в честването на Деня на военноморския флот.

Руската пропагандна машина в момента изпитва неимоверни трудности да обясни защо Путин, представян от нея като най-силният човек в света, се страхува от собствените си служители и гражданите на Русия.