Стоян Царев : Има общини, които са били подминати от независимостта!

0
5
20220922 144736 1 4

Кандидатът за народен представител от „Продължаваме промяната“ Стоян Царев и председателят на 47 Народно събрание Никола Минчев се срещнаха с хора от Община Руен и с. Добромир. Те бяха придружавани от бившия кмет на Добромир (2003 – 2011 г.) Мехмед Мехмед.

Ето какво сподели Стоян Царев след посещението:

 –  Г-н Царев, защо избрахте Руен за една от „точките“ в картата от вашата предизборна обиколка? Знае се, че това е община, където силната партия е една – ДПС.

– Именно това беше основната причина. Чествахме Деня на независимостта тук, защото метафорично погледнато, този ден е подминал Руен. В тази община има изключително много зависимости, които се използват от политиците от ДПС от години. С нашето присъствие тук искаме да гарантираме, че това не трябва и няма да продължава. Не може хората да живеят в страх и несигурност за бъдещето си, че нещо ще се случи, ако не гласуват „правилно“.

– Какво ви споделиха хората и какво поискаха от вас?

– Нещо, което, в демократичното общество, в което претендираме, че живеем, е дори немислимо да бъде зададено като въпрос. Хората искат да имат избор. Да имат и други партии присъствие в региона. От години, както знаете, всичко в Руен се контролира от ДПС. И ние поехме този ангажимент, че ще имаме представители в Руен. Хората поискаха и да работим в посока да се намали обезлюдяването и младите да имат работа в региона. Защото сега масово бягат в чужбина за повече пари.

– Руен е и земеделски район, поискаха ли съдействие и в тази насока?

– Да. Наш ангажимент ще е да защитим интересите на дребните производители. Това ще е една от целите ни, когато хората ни гласуват доверие. Ще работим в посока подобряване на условията за производство и пласиране на тяхната продукция.

Стоян Царев е икономист по образование. Работил е само в частната сфера, създавайки устойчив бизнес. Заемал е розлични позиции във всички сфери на туризма, а от години управлява собствено предприятие за интериорен дизайн и производство на мебели. Царев е кандидат на Продължаваме Промяната“ в Бургаски избирателен район. Можете да го подкрепите в бюлетината с номер 9/преференция 107.                                                                                                              Капитан.