8 C
Бургас
понеделник, март 8, 2021
- Реклама -
дом Общество Спи спокойно Дяконе, че ако станеш куршумите няма да ти стигнат!

Спи спокойно Дяконе, че ако станеш куршумите няма да ти стигнат!

0
cd95b1b3a519834c76495cd2b9f5eb9b1

Днес България отдава почит на своя велик син Васил Левски-148 години от гибелта на Апостола!

„Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана……Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си…….

За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт……
За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни
.За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт….И не забравяйте –Аз неведнъж съм ви казвал:
” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме“!
Предсмъртното писмо на Левски        21118196481
 Днес уважаеми сънародници се прекланяме пред подвига и саможертвата на най-великият българин Васил Левски! Гледайте днес колко мошеници и крадци от „висшата класа“, ще поднесат венци и цветя, а после, ще отидат в кабинетите си и пред погледа от портрета на Дякона, ще продължат с далаверите си!                                                                                                               Ангел Божидаров.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук