След изпреварване : Бургазлия стреля от кола на автомогастрила „Тракия“ След изпреварване: Бургазлия стреля от кола на автомагистрала „Тракия“!

0
35
orig[1]
Дир.бг

Задържан е 31-годишен бургазлия, стрелял от колата си по друг водач на автомагистрала „Тракия“. Инцидентът е от вчера. Причина за изстрела е засичане по пътя, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

В автомобила „Шкода Фабия“ в посока Бургас, е пътувало семейство от Сливен с 12-годишно дете. Колата е изпреварена от лек автомобил „Дачия Логан“ с бургаска регистрация, чийто водач рязко навлязъл пред автомобила им.

И двете коли спрели встрани на пътя. Шофьорът (34 г.) от Сливен се насочил към автомобила „Дачия“, крещял и блъскал по стъклото заради опасната маневра. След като мъжът не му отворил вратата, сливенчанинът се върнал към автомобила си, а през това време водачът на дачията произвел изстрел с пистолет, след което тръгнал.

От колата е стреляно с газов пистолет. Задържаният е направил пълни самопризнания. Оръжието с пълнителя и осем боеприпаса, са предадени доброволно.

По случая е образувано бързо производство.


ADS