Слабаков: Няма да им цепя басма в Евро парламента! Режисьорът обеща да работи за хората!

0
andrey slabakov

Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене, което чувам непрекъснато. Както казваше баща ми – не трябва да им се цепи басма.

Това заяви пред Нова режисьорът и кандидат за евродепутат от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков.

„Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се казва, че когато един закон е анти европейски, като този на Макрон, не трябва да се гледа изобщо в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости“, коментира Слабаков.

Той обясни, че е бил поканен лично от председателя на ВМРО Красимир Каракачанов и се съгласил, защото видял, че мислят в една посока и в листата на „войводите“ има достатъчно разумни хора.

„Не мога да разбера как нашите Евро депутати се делят на някакви семейства?! Има едно семейство. Това е българското семейство. Всички други семейства – сбогом, не ме интересува дали са леви, десни или централни“, обяви 4-ият в листата на войводите.

По думите му, в Брюксел много искат да направят федерация, за да може „двете държавици Германия и Франция да управляват всички останали и да им се слугува“.

За свой основен приоритет Слабаков посочи образованието.

„Смятам, че трябва да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на училище трябва да бъдат вкарани в затвора или с някакви тежки наказания. По този начин те лишават децата си от бъдеще – не могат да четат, нямат занаят. Това според мен е много тежко криминално престъпление”, заяви той.

Режисьорът не подмина и темата с ромската престъпност и защити крайните си позиции – „Аз се изказвам крайно, защото имам познати образовани и свестни цигани и не искам някаква група хора да им петни целия етнос.“

„Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои от сегашния парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласуват „Макрон”, и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски“, завърши Андрей Слабаков.
По публикацията работи: Йордан Бързаков

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук