Симеонов до Цацаров: Нарушения в Министерството на туризма!

0
301
валерко
снимка::капитал.бг Източник : Днес.бг

Вицепремиерът Валери Симеонов е изпратил сигнал до главния прокурор за извършени евентуални престъпления от длъжностни лица в Министерството на туризма. В профила си във Facebook той съобщава:

signal ot valeri
снимка : Фейсбук

„Изпратих сигнал до Главния Прокурор г-н Сотир Цацаров относно проверката за закононарушения на служители в Министерство на туризма касаещи незаконни строежи и незаконно одобрени схеми и категоризации на заведенията на морския плаж Слънчев бряг Юг“

Симеонов е качил и текста на самия сигнал, в който пише, че върху плажа на Слънчев бряг-юг, който е изключително държавна собственост, са изградени и се използват три незаконни строежа.

Вчера той написа в профила си, че министърката е поискала от МРРБ да извади 20 дка от плажа от регистъра на изключителната държавна собственост и да ги прекатегоризира като частна. Така според него се подготвяла продажба на държавни парцели. Текстът бе придружен от снимки и карта на хотела и плажната ивица.

А в понеделник Симеонов се обяви и за събарянето на 3 от емблематичните заведения на Слънчев бряг, като мотив за това е, че са незаконни. Вчера министър Николина Ангелкова отговори, че заведенията са законни и са в одобрените схеми на Министерството.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук