Шок : Борисов издига Плевнелиев за президент от Герб!

0
33
one col limit 701bf2ee e453 4d62 80ca 2458547932311
Снимка : БГНЕС

Невероятно, но факт! Борисов обмисля да издигне Росен Плевнелиев за кандидат президент от Герб! След трагичното представяне на Цецка Цачева, Борисов е решил да заложи на сигурното, защото е факт, че Плевнелиев е печелил избор за президент!

Борисов бил много доволен, че в последно време бившият президент почти през ден пише в мрежата против Румен Радев. Най-важният мотив на Борисов обаче е друг. Плевнелиев е единственият президент на който ТОЙ може да дърпа ушите публично и пред журналистите!

Това е най-голямото желание на премиера, защото , ако сега дръпне ухото на Радев, рискува да бъде прострян, като тулуп на земята! Тази информация ни съобщи агенция ШЕФКАА (Шехерезада Фейк Карнобат Алъм Агенция)!

Както вече се досещате в тази новина няма и грам истина, или май има?!? Имената са верни, както и желанието на Бате Бойко да дърпа ушите на президента! Сега , ще попитате : Защо лъжеш?

Ами защото гледам как всеки ден набора Баце лъже, ама яко и даже иска да му вярваме, а аз поне, като лъжа си признавам! Мисля си обаче, защо пък да си признавам след, като той не го прави? Ще взема и аз да лъжа всеки ден без да си признавам! Такива дивотии мога да съчиня, че да ми вярват повече отколкото на него! Като например как днес да станете богати :

Уважаеми читатели!жена с пари
Много искам да станете приятели на Капитан, затова реших още в началото да ви направя един подарък. Ще ви напиша печелившите числа за предстоящия тираж на тото 2 в играта 5 от 35: 5, 13, 17, 22, 35. Прогнозата е на нашия Уфолог професор Звездев. Моля като спечелите да почерпите.

Представяте ли си какво ще стане ако числата излязат, а много от Вас ми повярват и пуснат фиш? Ами, ще имаме най-малко 10’000 петици, което означава, че ще си разделим джакпота от 20 000 лева, тоест, ще вземем по 2 лева!

Тогава заедно ще отидем да се почерпим по една бира и шкембе чорба и разбира се, ще си доплатим , щото 2 лева няма да стигна! Смеете се, ама ако никой не ми повярва, ще спечеля само аз!!! Успех и вервайте на царя, на Бойко и на мен!

Професор Звездев