Раята хич я няма, водачите зле! За това комунистическа България е бедна!

0
104
78662067 10220652927129740 8370578607759687680 n1
Борисов за ф16 ли е, или за миг29?

Вън България от НАТО! Това е новият фейс постулат, който абсолютни неграмотници и безхаберни латернаджии не спират да постват! Защо го правят?

Едните защото са комунисти по природа, а другите защото са папагали по занятие. И едните и другите не си дават никаква сметка какво може да последва от това? Доказателство за пълното им безхаберие е факта, че не дават никаква алтернатива.

Вчера и оня от Банкя реши да се прави на народен човек и роди нов бисер : „Летният сезон е провален, щото никой не иска над главата му да летят ф16!“ Само не разбрахме той за Миг 29 ли е, щото по негово време изсипахме милиардите за ф16?!?

Добре, да допуснем, че утре напуснем НАТО. Какво, ще правим ако някоя от съседките ни предяви териториални претенции! Не е невероятно, защото вчера македонците великодушно заявиха, че нямат териториални претенции към нас. Представяте ли си каква наглост?

Ами ако излезем от НАТО и си сменят мнението? Айде с макетата ке се оправим, щото имаме опит, ама с някой друг!!!

Вие ли бе фейс патриоти и революционери, ще оставите топлия диван и, ще отидете на границата да защитавате майка България? Ами Вие, ще се напикаете от страх и , ще се наврете под дивана!

Или си мислите, че нашата армия е 100 000-на и добре въоръжена като едно време?

Другите шапшали пригласят : Вън от Еврропейският съюз! Май не могат да вдянат, че без ЕС сме гола вода? И то точно сега, когато очакваме 30 милиарда от Европа!

Ама май трябва да излезем, че някои да разберат на кой баир акат гладните! Щото трябва да си природно тъп за да не вденеш, че България не е богатата Великобритания, въпреки, че и там вече съжаляват за брекзит!

Не е по-добро и положението с нардните ни водачи. Защото ако за раята е нормално да е неграмотна, то лидерите трябва да са на ниво! Трябва, ама не са!

Пандемията се вихри, а умниците една седмица не могат да вземат решение да спрат учениците от училищата! Трябваше за пети път да настъпим мотиката на препълнени детски легла в болниците за да вдянат, че трябва да се мине на онлайн за да запазят здравето на децата!

Защото при Омикрона „Децата го карат леко“ не излезе съвсем вярно!

Други пък в разгара на пандемията събраха 1 200 антивсичковци да протестират срещу мерките! И всичко това само за да се опитат да си задържат рейтинга, защото се оказа, че са взели предпазни мерки-ваксинирали са се!

Единственото за което ме е яд, че НСО и полицията не ги пуснаха да влязат в парламента!

Защото нали си спомняте какво стана в Щатите! Ония диваци от Кю Анън влязоха в Сената и се появи проблемът-необразованите тъпанари не знаеха какво да правят вътре?!? Аслъ, какво да прави някой с четвърто отделение, или с осми клас образование в Сената?

Същата трагедия щяха да бъдат и нашите протестиращи срещу сертификата в парламента! Да не говорим, че водачът на Кю Анън -оня с рогата вече е в затвора за три години и половина с доста от своите последователи! При нас водачът се скри, но никога не е късно, а той вече става за резил!

Лошото е, че ние не се славим, като нация  с ред и дисциплина и доста хора са антивсичковци! А като прибавим, че на много от тях им говори Кораба майка, а Бил Гейтс им пусна хлебарките в главите, положението става отчайващо! Но пък японците имат поговорка : “ Няма как да си прост и мързелив и да живееш добре“!                                                                                                                                                                                                                                  Вуйчо Страхил.