През 2021 г. големите си отиват! Тръмп, Меркел и Бойко-барабар Петко с мъжете!

0
51415351 1011
Сбогом Гергино, хубав Ви беше панаира!

Горкият Бойко, не му върви! Той строи, а Радев предизвиква дъждове и всичко изчезва! Вчера и Мая Манолова да вземе да пусне дяволите и те надигнаха релсите на третия лъч на метрото!

Христо Иванов пък стяга лодката за Росенец, щото Доган обжалва и си иска държавния плаж само за себе си и за някои квалитетни карабатаци, които само като те погледнат и ти падат чорапите! Тя карабината на пискюла отдавна е паднала, ама номера е да се направим, че имаме собствен плаж пред сарая!

Само Слави Трифонов държи здраво фронта, като обяви, че няма да се среща с Нинова, щото бил на другия бряг, пък аз до сега се чудя, що не се жени? Ама то на другия бряг е Бойкои и нищо чудно да делят кюлчета с новия му бастун.

Накрая Нинова може да пообере протестния вот и да каже на Бойко : Аре по-бързо се омитай с шкафчето, че да не те извикам на вън да се разберем като мъже! Това последното е почти невъзможно, щото ако беше мъж, Мата Хари нямаше да му снима шкафчето, а други работи!

Но пък дългия бастун може и да е прав, като говореше по телевизията за онова „нюню“! Иначе по света новините пак не са добри за Банкя! „Приятелите“ на Бойко- Тръмп и Меркел си отиват, ама и Баце е пич и, ще си отиде с големите на 04.04.2021 г. Не, че е голям-просто съвпадение на годината, или барабар Петко с мъжете!

Ама ние сме спокойни-дребният бизнес загива, пък новия спасител , ще ни прави концерти-като на Титаник!  Луксозно потъване, ама хак им е на богатите, спасителни лодки за първа класа няма!                        Ангел Божидаров.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук