Патриотите в неравна битка с ДПС!

0
тримата

ДПС са в опозиция и ГЕРБ никога няма да правят коалиция с тях! Това официално и нееднократно е заявявал премиерът Бойко Борисов.     доган
От своя страна В. Симеонов е обявил, че основната политическа задача на патриотите е да „изчегъртат“ ДПС от властта. Последните новини обаче сочат за неравна битка с Депесарската върхушка. Първо разбрахме, че битката за спиране на новините на Турски е загубена от Патриотите и те вече примирени даже и не говорят по въпроса. Второто е, че на много възлови места продължават да стоят кадри на „Сокола“, въпреки националистическата кауза и риторика. Що „тримата тенори“ не поставят този въпрос пред „Падишаха“ не знам, или пък по-точно знам. Защото няма да удовлетвори желанието им и ще се наложи да снишат тоналността на арията, което идва да покаже, че е лесно да се правиш на мъж пред любовницата, ама като дойде булката с точилка…!   И третото за днес е, че един от най-хубавите плажове „Виста Маре“ около Бургас, а именно в парк „Росенец“ е даден на фирмата „Хермес Солар“Еоод.

dvoretsa
сника:капитал.бг -Двореца на Сокола в Бургаския парк Росенец.

Същата фирма, която е собственик и на „Сарая“, в който отсяда Доган лятото. Цената е като за наши хора 12 000 лева с ДДС на година, а  срокът е за 15 години.  „Организацията“, която отдава плажа на концесия е забележете не кой да е, а Българският Министерски Съвет.
ужасни
Снимка: Канал з

Ако двамата Вицепремиери са участвали на това заседание, ще кажем само: „Лошо, Седларов, лошо!“. Ако пък не са участвали, значи заместничката на Катрин Зита Джоунс на Оскарите – министър Ангелкова пак си прави каквото иска и ги е пуснала по пързалката.
Да живеят плажовете!
Вуйчо Страхил

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук