Осемнайсет годишна се хвърли с Опел в канавката, а 18-годишен с Мерцедес блъсна две деца!

0
1470334076 rrr1
Снимката е Илюстрация

На 30.10.т.г. около 12.50 ч. в с. Вресово, служители от Районо управление – Руен спрели за проверка лек автомобил «Ауди 80», с бургаска регистрация, управляван от 47 годишен мъж от с. Зайчар, общ. Руен, като установили, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.70 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

пиян зад волана
Снимка илюстрация

На 31.10.т.г. около 13.30 ч. на ул. «Преображенска» в Средец, служители от Районно управление – Средец спрели за проверка лек автомобил «Мерцедес», с бургаска регистрация, управляван от 52 годишен мъж от Средец, като установили, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.69 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 30.10.т.г. около 13.39 ч. на ул. «Бели Лом» в бургаския квартал «Долно Езерово», до старата газ-станция, л.а. «Мерцедес Е 270», с бургаска регистрация, управляван от 18 годишен младеж от квартала, поради движение с несъобразена със състоянието на пътя скорост / мокър асфалт/ в условията на остър ляв завой, блъска движещите се срещу него две деца пешеходци – на 8 и 11 години / 8 годишното момче с контузия на корема и гръдния кош, е прието за лечение във Втора хирургия на УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота, а 11 годишното момче е прегледано в УМБАЛ – Бургас и освободено за домашно лечение с контузия на коляното, без опасност за живота/. Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни.

На 30.10.т.г. около 19.30 ч. на пътя Бургас – Варна, км. 196 / край Несебър/, в условията на ляв завой при изкачване, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил «Ауди А 3», с пловдивска регистрация, управляван от 51 годишна жена от Асеновград. От ПТП пострадала возещата се на задната седалка 52 годишна годишна пловдивчанка, която с контузия на гърба, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

На 01.11.т.г. около 19.20 ч. на пътя Бургас – Каблешково, км. 5, поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол над автомобила, самостоятелно катастрофира, излизайки извън пътното платно и преобръщайки се в крайпътна канавка, лек автомобил «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 18 годишна бургазлийка, с който се придвижвали и други четирима бургазлии / две момичета на 16 и 18 години и две момчета – на 18 и 23 години/. От ПТП леко пострадали водачката и трима от нейните спътници / прегледани са и освободени за домашно лечение/.                                                                                                                                                             Сводка от уикенда на   ОД РДВР Бургас.

 

 

 

 


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук