Нинова и Гергов на среща на магистрала Тракия!

0
30pl4015 1 ninova i gergov 8223367272369426207 big1
Източник : Фрогнюз

Лидерът на БСП Корнелия Нинова опроверга твърденията на Георги Гергов по БТВ, че едва ли не двамата са се разбрали за предстоящите избори.

 „Разбрах, че Георги Гергов вчера е коментирал наша среща. Обещала съм да не оставям нито една манипулация без отговор и да знаете истината.

Г-н Гергов настоятелно звъня за нея. Поиска от мен две неща: да бъде възстановен като член на партията и аз да бъда водач на листата в Пловдив, където да се прегърнем с него и да „победим“.
От моя страна получи категоричен отговор- не и на двата въпроса. В резултат на това накара приближените си хора да напуснат листата за депутати и тя беше наредена служебно от НС.“

Преди ден Гергов разказа следната случка: „Връщах се от Македония, когато ми се обади Корнелия Нинова и пита: „Жоро, къде си?“. Аз ѝ отговорих, че съм в Македония на лов, а тя отвърна: „Абе, държавата гори, а ти си на лов. Искам да се видим“.

Този разговор беше преди 10-15 дни. На другата вечер тя се връщаше от Хасково и ми вика: „Жоро, прибирам се от Хасково, може ли да се видим на магистралата“, а аз отвърнах: „Абе, влез в Пловдив, ела да се видим“. Тя отказа, защото бързала. Видяхме се на магистралата, в аварийната лента, в нейния бус и говорихме 40 минути“.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук