Невероятно : Сметка от 600 евро за порция раци на гръцки остров! Калимера, ористе!

0
35
8a42c9c641a2f9e4a608660f4cce9f6c1
Източник : Днес.бг

0000529892 article21
Снимка „Труд“

Сензация предизвика жалбата на американска туристка в Гърция, която твърди, че е платила 600 евро в ресторант на Миконос за два коктейла и порция крачета от раци, предаде кореспондентът на „Труд“.

Американската туристка е изпратила на туристическия си агент порцията с крачетата на рака, която ѝ беше сервирана в ресторант, с жлъчен коментар срещу управителите на компанията.

„Между другото, това ни сервираха. Заедно с две напитки, които бяха в голяма чаша, но пълни с лед, сок и малко алкохол“, пише американската туристка до туристическия агент, който е организирал пътуването и настаняването в Миконос.

По думите ѝ сервитьорът, който ги обслужвал, е казал, че коктейлите струват по 25 евро, но така и не донесъл подробната сметка, за да се разбере какво точно е начислено.

Американската туристка твърди, че управителите на заведението са ѝ начислили и бакшиш от 78 евро, без нейно одобрение.

Американката е направила оплакване в полицията на Миконос срещу управителите на ресторанта, тъй като твърди, че е получавала заплахи от служители от рода „знаем къде сте отседнала“, когато е отказала да плати 600 евро за двата коктейла и порция раци.

Собственикът на ресторанта е отказал коментар пред медиите.