Пак сме № 1: Невероятния Бойко Борисов вдъхновил музикантите за новия хит “ Корона чао“!

0
1503
c7101f1f2528f46e51994ca96adea3b1 XL1

Премиерът се кефи на македонския хит, вдъхновен от негова реплика!

Само с общи усилия, дух и дисциплина ще се преборим с коронавируса. Благодаря на всички български граждани, които спазват правилата. Само така ще се върнем към нормалния си живот. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във фейсбук късно вечерта в събота.

„Благодаря и на Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski. Северна Македония може да разчита на нашата подкрепа!“, каза още министър-председателят и пусна видео как шофира колата си на фона на македонската песен „Корона, чао“, която става все по-популярна в социалните мрежи.

Песента е частично вдъхновена от пресконференция на премиера Борисов, на която една от журналистките се закашля, а той й казва: „Не кашляй там!“. Това се пее и в припева на песента: „Не кашлаj тамо!“ За това разказват авторите на песента през медии на западната ни съседка. Музиката на песента пък е вдъхновена от популярната италианска партизанска песен „Бела чао“, коментира Флагман.

 

Минути след като Бойко Борисов показа какво слуша по време на път, двамата македонски певци Дац & Александар му благодариха и написаха в официалната си фейсбук страница: „Голямо благодаря на министър-председателя на България Бойко Борисов, който току що израти съобщение за единение и подкрепа за нашата страна в борбата с вируса. Чрез нашата песен „Корона, чао“ това носи оптимизъм навсякъде. Песента не познава граници и езици.“

Капитан : Вече няма съмнение, че световната история се движи около Македония, а световната политика от Бойко Борисов…!