Немам нерви, ставам антиваксър!

0
119
Studena pacha1
Какви мигли, каква четина!

Вече немам нерви, ще ставам антиваксър! Така де, писна ми едни хора да пишат на воля глупости и дивотии и почти никой да не им опонира, а аз да се опитвам да доказвам, че водата е мокра!

Ти му казваш, че самолетите летят с двигатели с вътрешно горене и няма как да не оставят следи, а тапира вика-не тровят ни с газове! Кой и защо ни трови не казват?!? Затова вече съм антиваксър и, ще си пиша глупости и дивотии на воля!

Ето сега Ви предупреждавам, че ни готвят задължителна ваксинация! Не няма да ни бият, ще го направят тарикатски !Влизаш в хипермаркета и на щанда със саламите пише :

Продуктите са само за ваксинирани, защото никой не знае какво е вложено в тях! А тия „овце“ дето се ваксинираха още са живи леля им гадна и не се гътнаха, както ние антиваксърите предупреждавахме!

Гледам, облизвам се, а продавачката ми казва : Що не си купувате? Щото не съм ваксан-отговарям! А що не се боцна бе пъзльо? Ми щото не знам какво има във ваксините-отговарям!

Продавачката : Странни хора сте това антиваксърите, 20 години яде кренвирши, като изоглавен, а не знаел какво има във ваксините! Да ти кажа ли какво има в свинската пача? Не, сигурно е по-ужасно от ваксините-проплаках!

Що бе, инати се тьотята : Виж какви хубави мигли е имала свинята, а като гледам и дебелото и черво е било здраво, както и копитцата! Тръгнах си без да купя нищо освен един хлебец на излизане, щото комшийката работи в мандра и ми каза как правят сиренцето-онова евтиното!

Ей така тия гадове, ще ни накарат да се ваксинираме! Защото няма да има никакво значение дали, ще се ваксинираш, дали, ще похапваш свинска пача, или имитиращ продукт на сиренцето!

Да знаете, че ни готвят и зелен сертификат за хляба! Нямаш сертификат, не може да влезеш в хранителния магазин! Братя, няма да издържим дълго без хляб, само на нашите си простотии! Но няма да се предадем, ще садим жито и ще си месим хляб! Така де, бабите ни са го правили, ще го правим и ние! Долу ваксините, назад към първобитно общинния строй! То и без това акълът ни е от онова време!

Сега, ще се обадя на Коцето Копейкин във Варна с предложение да организираме протест, ама не от тези изтърканите с влизането в магазини без маски! Ще му предложа да извием едно голо хоро пред РЗИ за да видят, че царят е гол!

Единствената опасност е да не ни издебнат и да ни боцнат! То, ако е с инжекцията с ваксина иди дойди, ама да не ни прасне някой минувач с кожената…!

Вуйчо Страхил-новият антиваксър.