Мартин Минков : Кой бяга от отговорност за застраховките?

0
olimpik

Вчера премиера Борисов между другото каза по повод измамата „Олимпик“, че хората трябва да внимават, когато си избират застраховател.
Не така г-н Борисов ! Народа не е чумаво стадо овце !?
Ти /държавата/ сте въвели ЗАДЪЛЖИТЕЛНА застраховка „Гражданска отговорност“ и от всяка ЕДНА ЗАСТРАХОВКА се ПЛАЩАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО от всеки един застраховащ се и отделят 14 лв. за ГАРАНЦИОНЕН ФОНД.

Който кара без застраховка, го грози репресия от МВР. Пуснали сте на пазара определени компании със законовото съдействие на държавата да събират пари за определени рискове. А гаранционният фонд се пълни и пълни от два милиона застраховани по 14 лв. са си едни – 28 МИЛИОНА ЛЕВА и не кипарския фонд, а БЪЛГАРСКИЯ е длъжен по закон да обезщети всички нас.

Народът, изпълнявайки закона, си плаща. И сега им казваш: платете пак! При условие, че всички в държавата сте знаели, че компанията е регистрирана в Кипър, но скритите и собственици са хората на Бул инс! А и застраховсите са слючвани с БЪЛГАРСКИТЕ КЛОНОВЕ на „Олимпик“ в цялата страна и те носят отговорността по всички полици сключени от тях !!!
Което още повече означава, че измамата е била известна на ДАНС, ГДБОП, КФН, М–во на финансите и т.н. И ВСИЧКИ ГИ Е ОБЗЕЛА… БЯЛА ТИШИНА.
И сега 250 хил. измамени от кого , АМИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО респективно МФ и КФН ! И това е факт, защото очеизвадно тази измама е осъществена с мълчаливото съгласие на Държавата на която премиер сте вие г-н Бойко Борисов.
В една парламентарна република това би трябвало да приключи със СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН за СЪД и ОБЕЗЩЕТЯВАНЕ на УВРЕДЕНИТЕ ОТ БЕЗДЕЙСТВИЕТО на държавата и задължителна ОСТАВКА на министъра на финансите и председателя КФН !!!            Капитан : И ние питаме : За какъв чеп е тоя гаранционен фонд, щом се опитва да се измъкне без да плати?!

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук