Лиляна Павлова раздава кремчета и парфюмчета на конференция!

0
слонка
Източник : Блиц.бг

На конференция за женско равенство екипът на Лиляна Павлова раздава подаръци, платени с пари от бюджета, тоест от нас!                                                                                След като похарчи 1 милион лева за китайски химикалки и шалчета , сега министерството на Лиляна Павлова явно реши да  вдигне летвата и се бръкна за лъскави торбички с фон дьо тен, парфюмчета и кремчета. Такъв подарък чака на стола всяка една дама, която ще пристигне в лъскавата зала в НДК, където се провеждат инициативите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, пише най-големият Бургаски  сайт Флагман.

kremcheta
снимка:Флагман

Днес, в 8.30 ч. там започна SHE leader@digitalConference 2018 – това е конференция, в която ще участват жени от цяла Европа, които ще си говорят за равенството на жените в работна среда.
Подаръците за чужденките, а и за българките, които участват в конференцията, са комплимент за всяка една дама от екипа на председателството, чийто министър Лиляна Павлова също ще вземе участие в конференцията.
Част от българските представителки бяха възмутени и публикуваха в интернет снимки на подаръчетата си. Коментарите им обаче не са възхитителни, а точно обратното – чудейки се защо е нужно на жените да се подарява скъпа козметика, когато става въпрос за равенство между два пола и дори феминизъм.
Всички подаръци за гостите и делегатите, които участват в конференциите на българското европредседателство в НДК, получават скромен подарък от наша страна.
Първоначално беше заявено, че това ще са обикновени български химикалки и тефтерчета, но се оказва, че има и други подаръци.
Подаръците за делегатите се плащат с парите от държавата. Периодично Министерски съвет отпуска пари за провеждане на инициативите на европредседателството.
Последно такива бяха отпусанати в края на януари – допълнителните разходи и трансфери тогава бяха в размер на 49 007 600 лв., а в мотивите за разхода беше записано, че сумата е за обезпечаване на българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г., а средствата са предвидени в централния бюджет.            Капитан : Браво Лили-харчи на воля-няма да се излагаме пред чужденците!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук