Лавров нагло : Ще вземем необходимите ответни мерки, ако не получим отговор от Запада за исканията си!

0
20
sergey lavrov bgnes1
Източник : Днес.бг

Руският външен министър Сергей Лавров повтори позицията на Москва, че Русия ще вземе необходимите ответни мерки, ако не получи конструктивен отговор от САЩ и НАТО на исканите от нея гаранции за сигурността ѝ.

Москва няма да допусне въпросите за Украйна и исканите от Русия гаранции за сигурността й да станат предмет на безкрайни дискусии, като в тях бъдат намесвани Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) или Европейският съюз, заяви Лавров в изказване пред долната камара на руския парламент – Държавната дума, предава Ройтерс.

Русия очаква тази седмица Вашингтон да отговори писмено на предложенията ѝ за гаранциите за сигурността.

Капитан : Москва продължава наглата си позиция, но забравя, че отдавна не е велика сила! Струпаха войска до границата с Украйна и най-нагло поискаха НАТО да се оттегли от Румъния и България!!!

Аз живея в България и натовски войски не съм видял на наша територия! Тогава кой да се изтегля? Цялата работа е да замаскират собствената си войнствена наглост, която скоро проявиха в Крим! Накрая такива икономически санкции, ще им наложат Натовските държави, че свят, ще им се завие!