дом Бизнес Кобрата тръгна за чаканата от цяла България битка с Дерек Чисора!

Кобрата тръгна за чаканата от цяла България битка с Дерек Чисора!

0
613
991 ratio kubrat pulev1
Източник : Днес.бг

Кубрат Пулев замина за Лондон, където тази събота ще срещне британеца Дерек Чисора в “O2 Арена” в битка в тежка категория. Мач, който е очакван от цяла спортна България. Кобрата бе придружаван от брат си Тервел Пулев, американския си треньор Ибн Кейсън и целия си щаб. Той призна, че има опасение от съдиите, защото мачът ще е на британска територия.

“Мотивацията ми е малко по-различна със същия съперник. Готов съм да докажа, че съм значително по-добър от предния път. Няма човек, който може да ми оспори първата победа над Чисора. Спортът не е война! Точно обратното на войната. В крайна сметка е важно участието. Това е участието. Но той е такъв стил. Харесвам го. Казах му, че не може да обещава неща, които не може да изпълни. Не знам какво гаранции дава”, заяви Кубрат Пелев на летище ”София”.

“Еди Хърн да гледа за неговото поприще. Не мисля, че това е реално, който загуби да трябва да се пенсионира. Чисора е винаги интересен, скандален – не трябва да се пенсионира. Не го виждам да е зле физически, но вероятно ще направи всичко възможно, за да победи. Този път ще пробва да е малко по-различен. Вероятно ще е по настъпателен. Фаворит съм, защото съм го побеждавал. Няма нещо, в което да не го превъзхождам”, добави Кобрата.

“Пълните трибуни в “O2 Арена” не ме плашат! Много е важно е съдиите да присъждат обективно. Ако съм загубил, дайте ми загуба. Важно е реферът да не пречи. Вече съм доста опитен. Моят тим сме доста задружни, сплотени и единни. Не виждам какво може да ни бутне. Имам опасения единствено от съдиите, защото ще сме в Лондон”, категоричен е Кубрат.

“Чисора твърди само: “Нокаут, нокаут..”,. Той вероятно си мисли, че не може да ме победи, ако не ме нокаутира. Схванал е наполовина, че съм по-бърз, по-силен и няма как да ме победи”, сигурен е Пулев.

“Любовта ми към българите е неизчерпаема. Защото ние сме такъв народ, заради ситуациите, в които сме в момента, не може да преоткрием самите нас, колко добри хора сме. Любовта трябва да бъде нашето послание към света”, завърши Кобрата.


ADS