Кирил Петков : Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция!

0
60
orig[1]
Днес.бг

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков във видео във фейсбук.

Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са „за“ Европа и „против“ корупцията.
Кирил Петков добави, че в парламента ПП ще се борят за „честно споделяне на благата“. Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат, заяви Петков.

Той заяви, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем – гледайте реванша“, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на „Продължаваме промяната“, важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, каза още Николай Денков, посочва БТА.


ADS