Кичка Бодурова съсипа Слави Трифонов: Спечели два лева и се самозабрави!

1
kichka
Източник : Флагман

Ръмжи като пее, а шоуто му сваляше нивото на българската телевизия, смята певицата

Кичка Бодурова разсипа Слави Трифонов. Тя обяви, че той не можел да пее, подигра се с шоуто му, което беше 19 години в ефир и обвини, че „чалгализирал нацията“.

Ето коментара й във фейсбук, без редакторска намеса:

Свидетел съм на едно предаване, което най- после падна от екран, което 19 години сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/.

Един човек с невероятно самочувствие, казвайки “ мойто студио”, “мойто шоу”, “моя балет”, “мойте гости”… никога “Нашето”.

Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш “мойто”, защото много хора участват в успеха на всичко. Един “певец” , който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи “супер стар”.

Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия “ Няма такава държава”. Такава държава има, Слави и то от 681 г.

Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева вповече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше “червени” точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сърказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще!

Доколкото за име на твоята партия- имам идея. ППС- “Партия на простаците и самозабравилите се”

Има доста които биха могли да членуват в тази партия!

- Реклама -

1 коментар

 1. ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ МБВБУВТО НА КИЧКА БОДУРОВА..
  ПОДОБНО ПУСАХ И ВЪВ ФЕЙСБУКА..
  ДЕНАТА, НАЦИЯТА СЕ ЧАЛГАЛИЗИРА ИМИТИРАЙКИ
  ТОВА КОЕТО ПРАВИ МНОГО СКОРО ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ, ЗАЩОТО НЕ Е СТОЙНОСТНО..
  И СЛАВИ ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕН…
  НО ЖАЛКО ЗА ЧАЛГАЛУЗИРАНИЯ. НАРОД…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук