Германия трепери за мача с Испания и още интриги днес на Мондиал 2022 г!

0
39
mondial1
Източник : Фрогнюз

Ден, изпълнен с интриги, предстои на Мондиал 2022 г. Днес за първи път в мач един срещу друг ще се изправят световни шампиони – Германия и Испания.

В 12 часа старт на шоуто дават Япония и Коста Рика в група Е. Самураите се оказват особено непредсказуеми, след като изненадващо обърнаха мача с Германия и надвиха маншафта с 2:1. Костариканците пък загубиха с 0:7 от Испания и играха ужасно слабо.

Ако се представят добре в двубоя с Коста Рика, Самураите ще очакват резултатите от мача на Испания и Германия. Ако Бундестима победи, Япония няма да има шанс за осминафиналите.

В 15 часа Белгия и Мароко се изправят един срещу друг в група F. Мароканците не са за подценяване, а червените дяволи трябва да защитят репутацията си, след тежкия мач с Канада, завършил с 1:0. Белгия пристигна в Катар като фаворит, но не бе убедителна в мача с Торонто.

Голямата интрига е за десерт – мачът между световните шампиони Германия и Испания, който ще предопредели и дали Япония ще мине на осминафиналите. Испания държи групата здраво, след като отнесе Коста Рика със 7:0. Шокиращата загуба на Германия от Япония пък означава, че Германия е на косъм от отпадане, което зависи от двубоя между Коста Рика и Япония.

Мачът започва в 21 ч.