Фрапорт отсвирва летище Бургас! Когато Бачийски говореше за Равнец кмета искаше да сади китки!

0
327
kmet bachiiski 696x697[1]
Новите концесионери!

„Фрапорт туин стар еърпорт“ АД, смята да затвори летище „Бургас“ за шест месеца през 2025 година, за да извърши „планов ремонт“. По това време всички полети, ще бъдат насочени към другия терминал, който се концесионира от компанията – летище „Варна“.

Това стана ясно вчера, на Националния форум за авио/транспортна свързаност и туризъм, който се проведе в Интерхотел „България“.                                                    Според него Южното Черноморие не било интересно за туристите и сезонът постепенно се свивал.                                                                                          Заради това нямало интерес към целогодишни полети към Бургас. За сведение на аджамията : Летния туристически сезон и целогодишните полети, са две различни неща!!!

Нещо не разбираме „бизнес“ стратегията на концесионера! Според него Южното черноморие не било интересно за туристи!!!170852781748480[1]

Само пълен шапшал, който няма хал хабер от туризъм, може да изръси подобна глупост! От години южното черноморие е с по-голям процент запълняемост от северното! Причините са, че на юг е по-евтино и по-красиво! Но още по-неразбираема е бизнес „стратегията“ на концесионера?!?

Значи имаш „западащ“ бизнес и го затваряш, за да наливаш много пари за ремонт! Това господин Кванте е ритуално самоубийство!                                                    Казва ви го човек, който 35 години е в дребния бизнес, ама в горната част на класирането! Когато построих хотела си, който управлявам 20 години, реших да се оттегля от търговията с авточасти на Форд, където бях №1 в Бургас!

Пред мен по стокова наличност в страната бяха Мото Пфое, още 2 фирми в София и хора с, които бяхме колеги и приятели – Бат Христо Стоилов в Пловдив и Иван Багера от Варна! Говоря само за наличност на части за Форд!

Та, когато започнах да намалявам и разпродавам стоката, видях как клиентите бързо изчезват!!! Така, че при намален трафик, затварянето за 6-7 месеца на летището е ритуален фалит!

Ако това е целта ви, откажете се от концесията и оставете Бургас да се оправя!!! То и ние с тоя кмет как, ще се оправим не е ясно, ама все пак надеждата умира последна!

a8f2f15b4f8bf545b63ddd386b4f90b3d3a963dc[1]
Това е зюмбюл не е самолет!
Когато бях съветник, К. Бачийски предложи своя проект за карго летище в Равнец! Тогава видях, как съветниците от Герб и полегналите им партии, взеха да гледат умно, но само в една точка!!!

Пръв се осъзна кмета и даде контра предложение -на Равнец да садим китки!

Не издържах и станах на трибуната да го питам :      „Кмете, минзухар ли ще садим, или зюмбюл“? Има го записано в протокола!

След, като се преборихме барем да не унищожат летището, сега Николов предлага да се сложат там солари! Чудесно-само, че места за солари има много и не е ясно, защо така мазохистично Кмета иска да унищожи летището!

И докато се води този спор, Фрапорт ни зашлевиха шамар- не само на Бургас, ами и на всички общини на югоизтока!  Бързото решение е само едно :

Всички кметове в София, с искане да се прекрати концесията на летище Бургас-да отхвърлим хомота! И не да пишете писма, а отивате и лягате пред Министерския съвет!!!                                                                                    https://www.facebook.com/reel/1416899778907693/?s=group_other&__cft__[0]=AZUjaogAghtPCT0faGMh9q_g3H-pTNrt5D1LNPXHE1KZkrFZg-ZDIGCpMKwJzyA1LRvz7mRGDJSQhCJXpkITqrEFMu6GNSJqQK70zOcJdlOtKP8g6KWEBMMzrgSQmY8cWaDJWeMj3Vi3ZzQimsCUidUS5tlsj5OTFy1rCrGNW0mOAF7H9d7FsVCZIjCLdTRTnAfTfAhaIyYFaiwcwTQ0RyK9&__tn__=H-R

Може да си сложите и по едно надуваемо самолетче, като децата в Русия! Така хем, ще създадете впечатление, че Митрофанова и Путин ви подкрепят, хем ще ги използвате вечер за възглавнички! Пък и те от ТИМ знаят кой е Путин! После, като сме свободни, ще намерим решение! Искам да кажа, свободни от Фрапорт, не от Путин-сакън, да пази господ!!!

И накрая малко майтап! Представете си, че сега с мнозинство управлява НФСБ!!! Оная костилка Симеонов е премиер, а аз съм кмет на Бургас!!! Тогава Фрапорт сами, ще се откажат от концесията, щото в противен случай Путин, ще им се види като чавдарче в пети клас!!!

Ангел Божидаров.


ADS